Friday 4 June 2010

Fondant Au Chocolat

 


English table

260 g dark chocolate
170 g salted butter
150 g sugar
4 eggs
Warm up the oven at 100°C
In a bain marie melt the chocolate in a bowl
Incorporate the butter to the chocolate
Remove the bowl from the bain marie and add the sugar to the chocolate+butter
Incorporate one by one the eggs to the previous mix
Pour in the stamp and put in the oven between 1h and 1h20 (depending on the width of the stamp, for a cake one count on 1h20, for a thighter stamp like the one Iused here it was around 1h)

A la table Française

260 g de chocolat noir
170 g de beurre salé
150 g de sucre
4 oeufs
Préchauffer le four à 100°C
Fondre le chocolat au bain marie
Ajouter le beurre
Hors du bain marie ajouter le sucre
Incorporer un à un les oeufs
Verser dans le moule et enfourner pour 1h à 1h20 (tout dépend de la largeur du moule, dans un moule à cake compter 1h20 àpeu près, pour ce moule ci le temps de cuisson a été un peu plus d’une heure)

La tavola italiana

260 g cioccolato nero
170 g burro salato
150 g zucchero
4 uova
Accendere il forno a 100°C
Sciogliere il cioccolato al bagnomaria
Aggiungere il burro al cioccolato
Levare del bagnomaria e aggiungere il zucchero
Incorporare uno a volta le uova
Versare nello stampo e mettere a cuocere tra 1h e 1h20 (dipende della larghezza dello stampino circa 1h20 per uno stampo a cake e un’oretta per questo tipo di stampo)
Posted by Picasa

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